Trainers


Maak kennis met

Tom den Breeker

Wat is je drijfveer?

Een positief effect hebben op het leven van mijn klanten - dit zowel fysiek als mentaal. Fysiek een positief effect hebben wilt niet alleen zeggen mensen helpen met het behalen van hun fysieke doelstellingen maar daarnaast ook mijn kennis en vaardigheden proberen te integreren in hun leven zodat er een langetermijn effect ontstaat. Mentaal een positief effect hebben wilt voor mij zeggen mensen even laten vergeten dat we in een maatschappij leven die alleen maar om presteren draait (lees: stress bezorgt). Bij mij sta je als klant centraal in heel het verhaal. Plezier en ontspanning vinden (door inspanning natuurlijk) zijn enorm belangrijk. Daarnaast kan ik ook pas mijn vaardigheden en kennis integreren in jullie leven als ik de correcte vragen stel maar vooral veel luister. Mijn drijfveer in het kort, in al zijn betekenissen: ‘Take Your Time!’

Vertel eventjes wat over jezelf?

Van jongs af aan wist ik al dat ik mensen wou helpen. Brandweer, politie en het leger waren enkele van mijn opties waar ik uit kon kiezen. Ik moest echter een bedrijfstak kiezen waarvoor hogere studies nodig waren, mijn familie hechtte hier veel belang aan. Uiteindelijk besloot ik te gaan voor de KMS (koninklijke militaire school), specifiek F16 piloot. Rond die tijd werd mijn moeder - die onder hoge werkgerelateerde stress werkte - enkele keren ernstig ziek, mijn zus studeerde in Nederland en mijn ouders waren gescheiden. Ik besloot het KMS, wat internaat was, op te geven en een richting te kiezen die mij toeliet nog vrij veel thuis te kunnen zijn. Ik studeerde industrieel ingenieur bouwkunde, een richting waarvan ik wist dat mijn familie trots op ging zijn. Al gauw werd wel duidelijk dat deze richting helemaal niet aan mij besteed was. Nogmaals, ik wou mensen helpen. Mijn ‘drijfveer’ lag niet bij deze richting, ook niet in de toekomst hiervan. Na enige tijd zoeken kwam ik terecht bij lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de Universiteit van Gent, een richting die zowel mijn interesse als mijn passie bevatte: Mensen helpen door een positief effect te hebben op hun leven.

Wat is je specialiteit?

Personal trainer - lifestyle coaching - (kick)boks - krachttraining - conditietraining - massages - houdingsverbetering - voedingsadvies

Wat moeten klanten zeker weten?

Het creëren van een langetermijneffect staat op een gedeelde eerste plaats samen met het behalen van jouw doelstellingen. Dit door gebruik te maken van bakken energie, passie, gedrevenheid en een uiterste persoonlijke aanpak! Ik wil een positieve impact willen creëren bij mensen door positiviteit, optimisme en een luisterend oor. Met veel energie altijd willen beter doen, zowel eigen ontwikkeling als die van klanten.


Ik wil met Tom trainen

Ben Stroobandt

Wat is je drijfveer?

Het onthullen/verbeteren van het fysieke potentieel van zowel starter, amateursporter als beroeps. Ik moet een toegevoegde waarde kunnen betekenen in het dagdagelijkse van elke klant, los van leeftijd of niveau. Nieuwkomers aanzetten/overtuigen om de meerwaarde voor hun goed gevoel en gezondheid te onderkennen. Hiermee aan de slag te gaan, en vooral, te blijven gaan. Bij reeds actieve sporters een ondersteunende/houvast rol te spelen tijdens hun beoefening. Ook in moeilijke momenten een mentale steun en motivatiebron vormen voor elke klant. Het luisterend oor zijn dat in jou gelooft !

Vertel eventjes wat over jezelf?

Passie als kind ? Sporten en voeding. Als bijna jong volwassene kwam daar interesse in persoonlijke groei bij . Reeds als jong kind werden voetbal/handbal snel aangevuld met gevechtssporten. Judo, brazilian jiu jitsu (bjj) en grappling betekenden een nieuwe, later overheersende, sportieve uitdaging. Kwetsuren ? Tuurlijk. Vandaar de noodzaak van begeleiding, ook inzake voeding. Heel veel jaren op de tatami leidden bijna rimpelloos tot trainer worden in de bjj. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Een wereld- en europees kampioen te mogen trainen vormde een bevestiging van mijn resultaat gerichte gedrevenheid. Beroepshalve ? Als kok, later chef kok, kon ik resultaat gericht en leergierig mijn grenzen aftasten. Volgens "horen zeggen", met blijkbaar meer dan genietbaar resultaat... Maar, maar, de "kick"/passie om mensen te begeleiden en dus mijn kennis/ervaring op sportief vlak te mogen delen leidde tot het doorhakken van knopen. "Personal trainer", "voedingsdeskundige" en "sportpsychologie" waren als studie een meerwaarde, om te kunnen landen met de europees erkende EREPS LV4. Toegespitst op het aanbieden, aan jou, van een kwaliteitsvolle dienstverlening..

Wat is je specialiteit?

Zowel spierversterking als conditietraining, graag gekoppeld aan voedingsadvies. Sportpsychologie en blessurepreventie. Sportperformance voor gevechtssporten.

Wat moeten klanten zeker weten?

Dit is jouw verhaal, jouw moment ! Hier sta jij centraal. Hier kun jij jezelf zijn, ook gewoon "not perfect". Wat ook je motivatie is/je doelen zijn, om te sporten, wij gaan samen op pad, stap voor stap. Dikwijls grensverleggend, soms met fun. Maar steeds professioneel en kwalitatief gemotiveerd en gestimuleerd door mij, je eigen "sparringpartner".


Ik wil met Ben trainen

Karel Vanden Bogaerde

Wat is je drijfveer?

Door ervaring weet ik dat het fysieke en mentale onafscheidelijk zijn van elkaar. je psyche heeft invloed op je sporten en visa versa. Ik wil mensen hun levenskwaliteit verbeteren door hen te laten sporten en zich beter in hun vel te doen voelen. Mijn grootste doel is om de beste in mijn vak te worden om zo elke klant op de meest efficiënt mogelijk manier verder te helpen naar hun persoonlijke doelen. Het grootste compliment dat je mij kan geven is dat je een verschil merkt in het dagelijkse leven. dat alles opeens veel makkelijker gaat en dat je beter in je vel zit. daar doe ik het allemaal voor.

Vertel eventjes wat over jezelf?

Al heel mijn leven een passie gehad voor sport. vanaf mijn 5 jaar beginnen voetballen, daartussen allerlei soorten sport gedaan maar voetbal was de grote constante in mijn leven. Na een heel zware blessure zelf jaren moeten revalideren om terug normaal te kunnen functioneren in het dagelijkse leven. Daarom besloten om al hetgeen ik geleerd heb door te geven aan andere mensen zodat zij makkelijker en gerichter terug naar hun oud niveau kunnen terugkeren en van daaruit dan verder bouwen naar een nieuwe zelf.

Wat is je specialiteit?

Krachttraining, blessure preventief trainen en mensen terug plezier laten beleven in het sporten.

Wat moeten klanten zeker weten?

Dat zij op de eerste plaats komen. empathie en leergierigheid zijn mijn grootste troeven. Ik leer levenslang bij en ben begaan met de personen waar ik training aan geef. Ik luister naar wat zij vertellen waardoor we vaak samen tot het optimale trainingspatroon en intensiteit komen en nog veel plezier aan de training beleven ook.


Ik wil met Karel trainen

An Vannieuwenhuyse

Wat is je drijfveer?

Meer mensen beter laten bewegen en hierdoor ieders levenskwaliteit op alle vlakken verhogen. Graag wil ik iedereen, van onervaren beginner tot topsporter, helpen om het beste uit zichzelf te halen. Hierbij staat niet alleen het doel of (eind)resultaat centraal maar wil ik ook streven naar plezier en voldoening tijdens het hele traject. Life is not about the destination, it’s about the journey.

Vertel eventjes wat over jezelf?

Sport en bewegen staan mijn hele leven al centraal. Ik groeide op in een zeer sportief gezin en beoefende gymnastiek, dans en atletiek. Als jeugdatlete groeide ik snel door naar de Belgische top en geraakte ik gefascineerd door training en beweging. Ik besliste in 2008 dan ook Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie te studeren aan de Universiteit Gent. Iets later werd ik vanuit de atletiek gescout voor de Belgian Bullets en vanaf 2015 werd ik professioneel bobslee-atlete bij Sport Vlaanderen, met 2 Olympische deelnames (PyeongChang 2018 & Beijing 2022) als hoogtepunt van mijn sportieve carrière. Nu wil ik als master kinesitherapie mensen kwalitatief aan het bewegen krijgen en ze overtuigen van de positieve effecten ervan voor lichaam en geest.

Wat is je specialiteit?

Personal training - Krachttraining - Gewichtheffen - Functional training - Kwalitatief bewegen - Blessurepreventie - Topsportbegeleiding - Snelheidstraining

Wat moeten klanten zeker weten?

Samen gaan we op zoek naar jouw ideale traject op basis van jouw doelen. Ik wil je motiveren je eigen grenzen op te zoeken, deze ten gepaste tijden te verleggen maar die ook te leren respecteren. Met positiviteit, empathie en professionaliteit wil ik jullie door middel van leuke trainingen begeleiden naar een hogere levenskwaliteit.


Ik wil met An trainen

Koen Vermeulen

Wat is je drijfveer?

Je hebt maar één lichaam, en dat lichaam hoor je te eerbiedigen, te verzorgen en er goed mee om te gaan. Dat is wat ik de mensen – en dus ook jou – duidelijk wil maken. Ik wil je elke dag motiveren om fitter te worden dan de dag ervoor. Met gebruik van veel humor en op een heel menselijke manier. Er zit uiteraard ook een egoïstisch randje aan vast. Zie ik jou groeien tijdens het traject dat we samen ‘besporten’, dan word ook ik een gelukkig mens. Echt.

Vertel eventjes wat over jezelf?

Ik zeg het meteen heel eerlijk, want zo ben ik nu eenmaal. Het sporten is mij niet met de paplepel ingegeven zoals bij veel personal trainers wel het geval is. Maar inhoudelijk en qua vakkennis ben ik zeker evenwaardig. Ik was al wat ouder toen ik besefte welke voordelen beweging en voeding hebben op fysiek én mentaal vlak. In de tien jaar dat ik bij de politie heb gewerkt, werd het belang van sporten en bewegen meer dan duidelijk. En wat je zelf aan den lijve ondervindt, speel je ook makkelijker en beter aan anderen door.Meer en meer begon het te kriebelen om personal trainer te worden. Ik wou van alles weten en proeven en begon met een opleiding hier, en dan een daar, in binnen- en buitenland. Als personal trainer is het trouwens nodig om continu bij te leren. Zeker in de wereld van fitness is het van belang voort te bouwen op de allernieuwste inzichten die naar voren komen uit wetenschappelijk onderzoek.Mijn fundamentele meerwaarde is mijn passie voor alles wat te maken heeft met nutrition. Want voeding is een tool om je lichaam gezond te houden. Vanaf september start ik een hoog aanschreven nutrition course van een jaar die mij verder zal vormen. Ik sta nu al te popelen om samen met jou met die inzichten aan de slag te gaan.

Wat is je specialiteit?

Wil je werken aan je lichaam met de bedoeling gezond door het leven te gaan? Streef je een gezond lichaamsgewicht na en wil je dat ook behouden? Wil je je zwakke rug van het te veel stilzitten sterker maken? Je conditie verbeteren, je fitter voelen, meer kracht of spieren opbouwen? In al die gevallen help ik je graag. Dat doe ik trouwens zo positief mogelijk, met de nodige kwinkslagen tussendoor. Want jouw training hoeft echt geen opdracht te zijn. Die moet vooral leuk zijn. Je hoort met een glimlach vooruit te kijken naar de training die je te wachten staat en achteraf tevreden terug te kijken. Jouw training zo aangenaam en tegelijk zo effectief mogelijk maken. Daar doe ik alles voor!Bij mij telt het totaalplaatje. Mijn benadering steunt op twee belangrijke pijlers, dagelijkse beweging en voeding. Op een authentieke en verantwoorde manier wil ik jou aan het sporten krijgen én samen met jou bouwen aan duurzame resultaten. Daarin specialiseer ik me graag.

Wat moeten klanten zeker weten?

Je gezondheid is je hoogste goed. Je hebt maar één lichaam en daar kan je maar beter zorg voor dragen.Als personal coach werk ik jouw trainingsprogramma uit. Maar daar stopt het niet bij. Ik mik ook op een fundamentele verandering van je gewoonten. De benadering is veel verregaander, maar de resultaten zijn ook veel duurzamer. Je zal merken dat je levenskwaliteit verhoogt, zeker tijdens het trainingsprogramma. Maar ook nadien kan je zelfstandig verder aan de slag met de inzichten die je hebt opgestoken.Laten we samen op stap gaan! En geen zorgen, I’ve got your back!Geef er dus een lap op en duw NU op die knop ´Ik wil met Koen trainen´.


Ik wil met Koen trainen

Nicky Van Belle

Wat is je drijfveer?

Mensen op weg helpen naar de beste versie van zichzelf, naar wie ze echt willen en kunnen zijn. Hen opnieuw leiding te laten nemen over hun leven zodat ze de veranderingen en doelen die ze zich vooropstellen, ook effectief doorvoeren en behalen. Ik geloof heel sterk in zelfleiderschap en het opnemen van je eigen verantwoordelijkheid om tot duurzame verandering te komen. Hiervoor is echter veel energie, veerkracht en moed nodig – en laat sporten, en zelfzorg in het algemeen, nu net het uitgelezen middel zijn om dat alles te ontwikkelen! Sporten dus niet enkel als doel op zich om fitter, sterker, gezonder, slanker, … te worden, maar ook als middel om andere doelen, wat die ook mogen zijn – jezelf ontwikkelen als leidinggevende; de best mogelijke ouder en/of partner zijn; meer gebalanceerd in het leven staan; … – te bewerkstellingen en om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen en complexiteit van het leven. Ik hoop klanten te kunnen laten ervaren wat de voordelen en positieve effecten, naast de fysieke en lichamelijke, van sporten echt allemaal zijn. Want dan zal sporten een essentieel onderdeel gaan uitmaken van hun leven. Niet omdat het moet, maar omdat het kan, ze het willen en sporten zelfs nodig hebben..

Vertel eventjes wat over jezelf?

Sporten is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven, maar dan eerder omdat het zo hoorde. Niet dat het ‘moetje’ was, maar toch meer vanuit een extrinsieke motivatie als ‘sporten is nodig om gezond te zijn en te blijven; als ik sport dan zie ik er beter uit; door zelf nog bij te trainen, word ik beter in mijn ploegsport’ – en dat is perfect ok! Het was echter slechts enkele jaren terug dat ik me pas echt realiseerde wat het positieve effect was van sporten ook op andere aspecten, zoals mijn leiderschap als professional, mijn mentale gezondheid, wie ik ben als vader en partner en zelfs als mens. Sindsdien is mijn kijk op sport helemaal veranderd en beleef ik er meer plezier en voldoening aan. Als vader van 4 weet ik maar al te goed wat het belang is om te blijven investeren in jezelf. Sporten is mijn bijna dagelijkse investering, één die trouwens goed rendeert! Ik had er al een mooie business carrière opzitten toen ik enige tijd terug besloot mijn passie te volgen. Wat me als leidinggevende het meest energie gaf, was het coachen van mijn team en mensen laten groeien. Veel van hoe ik dit destijds als leidinggevende benaderde, komt nu ook terug in mijn begeleiding als personal trainer..

Wat is je specialiteit?

Coachen, motiveren en het begeleiden van duurzame verandering zijn echte passies van mij. Omdat structurele gedragsverandering ownership en verantwoordelijkheid vergt, is het coachingsaspect, gericht op het boosten van zelfleiderschap, dan ook prominent aanwezig bij mijn begeleiding. Op vlak van training heb ik mij gespecialiseerd in Functional Training en als actief sporter heb ik grote passie voor en affiniteit met strenght & conditioning en periodisering, meer in het bijzonder voor rugby.

Wat moeten klanten zeker weten?

Lichaam en geest zijn geen twee aparte delen van ons zijn. Alles hangt samen: een gezond lichaam is een gezonde geest is een gezond lichaam. Lichamelijke en mentale gezondheid vormen 1 geheel en beide dimensies komen aan bod in onze holistische kijk op gezondheid – weliswaar met een grote nadruk op het fysieke. Zo gaan we ook dieper in op aspecten als voeding, slaap, stress, … Je goed in je vel voelen is immers zo veel meer dan er goed uitzien. Mildheid ten aanzien van jezelf is voor mij key en de eerste stap richting verandering. Verwacht je dus maar aan een stevige dosis positieve psychologie. Vergis je echter niet: ik sta voor pittige trainingen en we gaan echt wel voor resultaat!


Ik wil met Nicky trainen