Over ons

Over ons

Wie we zijn


Personal Training Studio Gent is een jong en dynamisch trainingscentrum. Heel gemakkelijk bereikbaar in het Gentse. Professioneel opgeleide trainers, met elk hun specialisme, staan hier klaar om je te helpen je sportieve en fysieke doelen te bereiken. Dit gebeurt op een leuke, motiverende manier en in een zeer goed uitgeruste ruimte waar je met veel afwisseling en zin zal trainen.


Hoe we werken


Als nieuwe klant krijg je voor je eerste training een (gratis) intake gesprek, waarin we jezelf en je trainingsmotivatie leren kennen. Ook bespreken we dan welke type training voor jou het meest geschikt is. In de trainingen word je altijd begeleid door een personal trainer. Deze zorgt voor een goede trainingsopbouw, zorgvuldig gekozen oefeningen en een juiste uitvoering. Hiervoor stuurt hij/zij je individueel bij.


Stuur ons een mailtje

Onze trainingen

Personal Training

Over ons

Training en begeleiding op maat gemaakt voor de klant, is de beste keuze voor mensen met een bepaalde problematiek of een specifiek doel. Op het intake gesprek bespreken we je levensstijl, je doelstellingen en/of problematiek. Ook doen we een grondige bewegingsanalyse om je lichaam beter te leren kennen.

Op basis hiervan wordt een gestuctureerde en onderbouwde trainingsreeks voor je opgesteld. Alle toestellen, losse gewichten en functioneel materiaal in de zaal staan hiervoor ter beschikking.

De focus bij ons ligt op het behalen en het behouden van resultaat op een lange termijn.

(Kick)boxing

Over ons

Het aanleren van een correcte techniek staat bij de (Kick-)bokslessen centraal. Stoot- en traptechnieken worden in detail door je trainer uitgelegd en voorgedaan. Je oefent de technieken met andere klanten en de trainer, die je tijdens de les individueel bijstuurt.

Goede muziek en veel fun, zorgen verder voor een perfecte work-out en stoomaflaat. Er wordt getraind in een speciaal uitgeruste boksruimte. Hygienisch en goed onderhouden bokshandschoenen en beenbeschermers worden ter beschikking gesteld.


Circuittraining

Over ons

In de circuittraining is er aandacht voor verschillende soorten conditie en kracht. Het is een mooie combinatie van een krachttraining en een conditie training waarin we alle grote spiergroepen van het lichaam trainen.

In deze trainingen maken we gebruik van verschillende soorten trainingsmaterialen om het leuk en uitdagend te houden. Er worden dus diverse toestellen (Keiser, GHD, .. ), losse gewichten (dumbells, barbells, kettlebells, ..) en een reeks van speciality tools gebruikt om zo het gewenste effect te bekomen.

Speciale aandacht wordt gegeven aan een juiste houding en ademhaling. Ook zorgen aangepaste rug- en buikspieroefeningen voor een goede corestability. Krachtraining is zeker ook geschikt voor vrouwen die iets strakker willen worden.

Yoga movements

282656965_10166732090615727_5195789464402183260_n

In de yoga movements wordt je algemene mobiliteit en lenigheid naar een hoger niveau gebracht. Er wordt voornamelijk gewerkt op de regio's en spiergroepen die de dag van vandaag veel problemen en klachten veroorzaken. Wacht niet om deel te nemen aan deze lessen tot je klachten ervaart. Werk preventief en start nu. Je zult het verschil ervaren in het dagelijks leven, een hele opluchting!

Lees onze Google Reviews

 • Why I choose PTS Gent: I was in search of something that could get me kick started on getting a better body structure and support, so I wouldn't have any... Bekijk meer

  Claire Van Der Meulen Avatar Claire Van Der Meulen
  13 november 2020

  When I was 55 I was looking for kickboxing training and that is how I ended up at PTSG, which helped me make the right choice I have now completed 30... Bekijk meer

  Pat Dc Avatar Pat Dc
  19 oktober 2020

  I am someone who has purchased 37 10-session tickets and 2-year subscriptions in various fitness clubs in the last 10 years. Conclusion: I went twice and afterwards they never saw... Bekijk meer

  Seim1991 Avatar Seim1991
  27 augustus 2020
 • Very professional approach with the best personal trainers! Reaching out to PTSG was the best decision ever!

  Kris Seyen Avatar Kris Seyen
  1 juli 2020

  Great workouts! Fun! Great trainers!

  Eva Rossie Avatar Eva Rossie
  29 juni 2020

  Super team!

  Steve Meerschaut Avatar Steve Meerschaut
  7 augustus 2019